Maalaustyöt

Pyydä tarjous ›

Palvelemme sisä- ja ulkomaalauksissa Vaasan alueella

Sekä muualla Pohjanmaalla uudis- ja saneerauskohteissa. 

Kotitalous, taloyhtiö tai yritys – kun kiinteistössäsi tarvitaan sisä- tai ulkopintojen maalausta sekä tasoitusta, olemme me Vaasan Maalaustyössä oikea ammattilainen. Yrityksemme viiden vuosikymmenen mitalla maalaamme julkisivut, peltikatot, ikkunat, sisäseinät ja katot sekä kotitaloissa että taloyhtiöissä. Teemme myös teollisuushallien ruiskumaalauksia.

Käytössämme on omat telineet ja nostimet, jotka mahdollistavat korkeissa tai muutoin haastavissa kohteissa turvallisen työskentelyn ilman, että huolellisuudesta tarvitsee tinkiä. Näin voimme taata parhaan mahdollisen tuloksen jokaisessa projektissa. 

Teemme myös polyuretaanipinnoituksia, kysy lisää!

Ota yhteyttä, jos talosi kaipaa uutta, talolle suojaa ja kaunista ilmettä antavaa maalipintaa. 

Ota yhteyttä ›

Saneeraus suurempiin korjaustarpeisiin

Jos esimerkiksi talon ulkoverhous on niin huonokuntoinen, ettei pelkkä maalaus riitä, pystymme uusimaan puuverhoilun kokonaan. Teemme julkisivuremontteja myös betonitaloihin. Lue lisää julkisivusaneerauksesta

Maalaustyö on hyvä muistaa tilata säännöllisesti, silloin remontin tarve ei koita ennen aikojaan. Voit kysyä ammattilaistemme arviota kohteesi maalauksen tai muun kunnostuksen tarpeesta, meiltä saat aina rehellisen selvityksen siitä, millaiset työt olisivat talollesi kannattavimpia sekä nyt että tulevaisuutta ajatellen. 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita