Huoneistoremontit

Pyydä tarjous ›

Kaiken kattavat huoneistoremontit Vaasasta

Meidät voit tilata töihin koko Pohjanmaan alueelle.

Huoneistoremonteissa toteutamme kaikenlaiset pintojen kunnostukset lattiaremonteista sisämaalaus- ja tasoitetöihin sekä tapetointeihin. Voimme myös purkaa ja rakentaa väliseiniä. Fiksuinta on laittaa koko tila kerralla kuntoon, mikäli tehtävää on enemmänkin, näin säästetään aikaa ja kustannuksia. 

Joustava henkilökuntamme ja laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa kaiken kokoisten kohteiden remontoinnin. Täydelliset huoneistoremonttimme sisältävät tarvittaessa suunnittelupalvelun, jossa kartoitamme tarpeesi tarkoin. Sen pohjalta annamme sinulle ammattilaisen suosituksen kannattavimmista toimenpiteistä. Kauttamme on saatavilla myös sisustussuunnittelu!

Olemme tehneet alan töitä jo 30 vuotta ja tehneet yhteistyötä samalle urakkayhtiölle.

Vaasan Maalaustyön huoneistoremontti on sinulle kannattava sijoitus. Kotisi arvo nousee ja asumisviihtyisyys paranee. Kattavien pintaremonttien lisäksi toteutamme täysivaltaiset keittiö- ja kylpyhuoneremontit

Ota yhteyttä ›

Teemme myös porraskäytäväsaneerauksia

Remonttimme ulottuvat huoneistoista yhteisiin tiloihin, kuten kerrostalojen rappukäytäviin. Porraskäytävien maalaukset sekä muu tarvittava korjausrakentaminen onnistuu meiltä vuosikymmenten suvereenilla kokemuksella. Teemme taloyhtiöissä myös julkisivusaneerauksia, mukaan lukien parvekeremontit lasituksineen. 

Kotitalous tai taloyhtiö – ota yhteyttä, jutellaan pöydälläsi olevasta remonttiprojektista, laadimme sitä varten mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita