Keittiö- ja kylpyhuoneremontit

Pyydä tarjous ›

Korkean taitotason keittiöremontit Vaasasta

Palvelemme kautta Pohjanmaan.

Monelle keittiö on kodin tärkein, päivän vilkkain paikka. Keittiössä halutaan kauniin ilmeen lisäksi olevan riittävästi työskentely- ja säilytystilaa, moderneja kodinkoneita unohtamatta. Joillekin keittiössä ei kulu taas aikaa nimeksikään. Meiltä saat keittiöremontin, joka on tehty sinun arkeesi sopivaksi. 

Keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi ehkä vain kerran elämässä. Siksi sen remontointiin kannattaa valita ammattilainen, joka työskentelee huolellisesti, kuuntelee toiveitasi ja pystyy suorittamaan työn sovitussa aikataulussa. Me Vaasan Maalaustyössä täytämme kaikki nämä lupaukset.

Toteutamme keittiöremontit avaimet käteen -palveluna. Saat kokkausvalmiin keittiön, jossa kaikki on tehty laadukkaalla työllä, sovitun mukaisesti. Ota yhteyttä, niin jutellaan kohteestasi, toiveistasi ja budjetistasi! 

Ota yhteyttä ›

Kylpyhuoneremontit

Remontoimme myös kylpyhuoneet ja muut märkätilat, kun niiden kunto tai silmääsi sopiva tyyli on tullut tiensä päätökseen. Kylpyhuoneissa, wc-tiloissa ja saunoissa tehtävät remontit toteuttaa meillä aina VTT-sertifioitu märkätila-asentaja. Hänen osaamisensa varmistaa tasokkaan työn, jossa ei ole vaaraa virheille. Jälki on kestävää ja siistiksi viimeisteltyä. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan nykyisen kylpyhuoneesi kunto ja tehdään sille suunnitelma, joka palvelee sinua paremmin kalusteista valaistukseen ja kauniisiin pintoihin. Mikäli kodissasi on tehtävä muita huoneistoremonttitöitä, kuten kaikki pinnat kattavat uudistukset, olemme käytettävissä!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita