Julkisivusaneeraukset

Pyydä tarjous ›

Teemme julkisivusaneerauksia Vaasan seudulla

Sekä muualla Pohjanmaalla kokonaisvaltaisina remonttiprojekteina. 

Kunnostamme sekä puu- että betonitaloja asiakkainamme pääosin taloyhtiöt. Julkisivusaneeraus on merkittävä investointi taloyhtiölle, johon on tärkeää valita kokenut ammattilainen. Kokeneissa käsissä kohteen palauttaminen entiseen loistoonsa on kannattavaa, sillä se lisää kiinteistön käyttäjien viihtyvyyttä ja nostaa rakennuksen arvoa.

Voimme toteuttaa saneerauksen pääurakoitsijoina, jolloin vastaamme työn kaikista osa-alueista alusta loppuun. Kuten avaimet käteen -kokonaispalveluumme kuuluu, urakat toteutetaan parvekelasituksista, ikkunalasituksia myöten. Mikäli saneeraus ei ole vielä ajankohtainen, julkisivun ja ikkunoiden maalaus voi riittää pitämään kiinteistön kunnossa. 

Teemme ulkoverhousremontteja myös kotitalouksille sekä julki- ja yrityskiinteistöihin. Ota yhteyttä, laadimme kohteestasi tarjouksen! 

Pyydä tarjous ›

Sisäremonteille samalla tarvetta?

Jos taloyhtiön sisätiloista, kuten porraskäytävästä löytyy remontoitavaa esimerkiksi maalaustöiden muodossa, on ne järkevä toteuttaa samalla kertaa. Samoin yksityisasiakkaat voivat tilata huoneistoihinsa remonttipalvelujamme tarpeensa mukaan. 

Voimme laatia tarjouksen koko taloyhtiölle julkisivusaneerauksen ohella sisätilojen huoneistokohtaisista remonteista. Ota yhteyttä, jutellaan siitä, millaisia yhtiön kunnossapitotöitä teillä on tuloillaan!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita