Fasadrenoveringar

Begär offert ›

Vi utför fasadrenoveringar i Vasaområdet

Och på andra håll i Österbotten som omfattande renoveringsprojekt. 

Vi renoverar både trä- och betongbyggnader med våra kunder främst varande bostadsföretag. Fasadrenovering är en betydande investering för ett bostadsföretag, för vilken det är viktigt att välja en erfaren professionell. I erfarna händer är återställandet av en fastighet till dess forna glans lönsamt, eftersom det ökar komforten för fastighetens användare och ökar byggnadens värde.

Vi kan genomföra renoveringen som huvudentreprenörer, där vi ansvarar för alla aspekter av arbetet från start till slut. Som ingår i vår nyckelfärdiga tjänst, utförs kontrakt inklusive balkonginglasning, fönsteringlasning, och mer. Om renoveringen ännu inte är aktuell, kan målning av fasaden och fönstren räcka för att hålla fastigheten i skick. 

Vi utför även ytterklädselrenoveringar för hushåll, samt offentliga och företagsegendomar. Kontakta oss, vi kommer att göra en offert för din egendom! 

Begär offert ›

Behov av inre renoveringar också?

Om det finns ett behov av renovering inom bostadsföretaget, såsom i trapphuset, i form av målningsarbeten, är det meningsfullt att genomföra dem samtidigt. På samma sätt kan privata kunder beställa våra renoveringstjänster för sina lägenheter efter behov. 

Vi kan göra en offert för hela bostadsföretaget för fasadrenoveringar tillsammans med lägenhetsspecifika inre renoveringar. Kontakta oss, låt oss prata om det underhållsarbete som kommer för ditt företag!

Kontakta Oss ›

Snabb kontakt

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer dig så snart som möjligt!

Ring