Lägenhetsrenoveringar

Begär offert ›

Omfattande Lägenhetsrenoveringar från Vasa

Du kan beställa oss för arbete över hela Österbottens region.

Vid lägenhetsrenoveringar utför vi alla typer av ytreparationer från golvrenoveringar till inomhusmålning- och spacklingsarbeten samt tapetsering. Vi kan också riva och bygga mellanväggar. Det är smartast att fixa hela utrymmet på en gång om det finns mer arbete att göra, på detta sätt sparar vi tid och kostnader. 

Vår flexibla personal och stora samarbetsnätverk möjliggör renovering av projekt i alla storlekar. Våra kompletta lägenhetsrenoveringar inkluderar vid behov en designtjänst, där vi noggrant kartlägger dina behov. Baserat på det ger vi dig en professionell rekommendation om de mest lönsamma åtgärderna. Interiördesign finns också tillgängligt genom oss!

Vi har arbetat inom området i 30 år och samarbetat med samma entreprenadföretag.

En lägenhetsrenovering av Vaasan Maalaustyö är en lönsam investering för dig. Värdet på ditt hem ökar och boendekomforten förbättras. Utöver omfattande ytreparationer utför vi också fullskaliga köks- och badrumsrenoveringar

Kontakta Oss ›

Vi utför också trapprenoveringar

Våra renoveringar sträcker sig från lägenheter till gemensamma utrymmen, såsom trapphus i flerfamiljshus. Målning av trapphus och annat nödvändigt reparationsbygge utförs framgångsrikt av oss med årtionden av högsta erfarenhet. I bostadsföretag utför vi också fasadrenoveringar, inklusive balkongrenoveringar med inglasning. 

Hushåll eller bostadsföretag – kontakta oss, låt oss diskutera renoveringsprojektet på ditt bord, vi är glada att kunna erbjuda en konkurrenskraftig offert för det!

Kontakta Oss ›

Snabb kontakt

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer dig så snart som möjligt!

Ring