Kök- och Badrumsrenoveringar

Begär offert ›

Högfärdiga Köksrenoveringar från Vasa

Vi betjänar genom hela Österbotten.

För många är köket det viktigaste, mest livliga stället i hemmet. Utöver ett vackert utseende önskas ett kök ha tillräckligt med arbetsyta och förvaringsutrymme, utan att glömma moderna vitvaror. För vissa används köket knappt alls. Du får en köksrenovering från oss som är gjord för att passa din vardag. 

En köksrenovering kan kanske bara uppstå en gång i livet. Därför är det rådligt att välja en professionell för renoveringen som arbetar noggrant, lyssnar på dina önskemål och kan slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen. Vi på Vaasan Maalaustyö uppfyller alla dessa löften.

Vi utför köksrenoveringar som en nyckelfärdig tjänst. Du får ett kök redo för matlagning, där allt är gjort med kvalitetsarbete, enligt överenskommelse. Kontakta oss, så pratar vi om ditt projekt, dina önskemål och din budget! 

Kontakta Oss ›

Badrumsrenoveringar

Vi renoverar också badrum och andra våtutrymmen när deras skick eller den stil du gillar har nått sitt slut. Renoveringar i badrum, toalettutrymmen och bastur utförs alltid av en VTT-certifierad våtrumsinstallatör hos oss. Hans expertis säkerställer arbete av hög kvalitet, utan risk för fel. Resultatet är hållbart och snyggt avslutat. 

Kontakta oss, så vi kan kontrollera det nuvarande skicket på ditt badrum och göra en plan som bättre tjänar dig från inredning till belysning och vackra ytor. Om det finns andra lägenhetsrenoveringsarbeten att göra i ditt hem, såsom omfattande ytförnyelser, står vi till förfogande!

Kontakta Oss ›

Snabb kontakt

Lämna dina kontaktuppgifter, vi ringer dig så snart som möjligt!

Ring